ЗНО-2021: підсумки на Рівненщині

   
Основна сесія ЗНО стартувала 21 травня і тривала до 15 червня. Сьогодні, 25 червня, на інформаційних сторінках учасників розміщено уже результати зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації.

На Рівненщині на основну сесію ЗНО зареєструвалося 14 тисяч 464 учасники. Сертифікаційні роботи виконували понад 65% і майже 35% учасників не з’явилися, – повідомила методистка кабінету ЗНО та моніторингу якості освіти Рівненського обласного інституту післядипломної освіти Олена Холод.

Упродовж усієї сесії ЗНО в області тільки чотири учасники не потрапили на пункт тестування, через запізнення і в цьому році вони не зможуть складати ЗНО. У чотирьох учасників виявили підвищену температуру тіла. Вони зможуть пройти тестування під час додаткової сесії.

Під час технічної перерви у чотирьох учасників ЗНО вилучили мобільні телефони. Їм відмовили у продовженні тестування.

Щодо організаційних моментів, то сесія ЗНО пройшла в цілому успішно: від організаційних моментів, пов’язаних із реєстрацією учасників та залучення персоналу пунктів тестування, до забезпечення правопорядку та дотриманням необхідних протиепідемічних заходів.

Начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський зазначив:

“Найкращим результатом, про який мріє кожен учасник, є 200 балів за виконання сертифікаційної роботи.Рівненщина пишається, що має 18 таких учасників, які набрали своїх максимальних  200 балів із ЗНО”.

Отож, маємо одного 200 – бальника з хімії , учня Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23.

П’ятеро учнів з англійської мови : обласний науковий ліцей, Рівненська гуманітарна гімназія , троє учасників із Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8.

Три 200-бальники з математики. Це учні Гощанської районної гімназії, Володимирецького районного колегіуму та обласного наукового ліцею в м. Рівне.

Рівненський природничо-математичний ліцей “ЕЛІТАР” виховав учня, який набрав 200 балів з української мови.

Троє учасників, які мають найвищий результат з української мови та літератури, учні Рівненської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №13 Рівне, Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, Млинівської гуманітарної гімназії.

Також 4 учні мають 200 балів з біології: з Рівненського академічного ліцею “Престиж” імені Лілії Котовської, Березнівського економіко-гуманітарного ліцею , опорного закладу Прислуцький ліцей і Володимирецького районного колегіуму.

Нагадуємо, що додаткова сесія ЗНО стартує вже завтра – з 29 червня і триватиме до 16 липня. Вона буде проходити у одному із закладів міста Рівного.

Бажаємо всім учням вступити до омріяного закладу вищої освіти.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram