Жити і працювати поряд з сім’єю: на Рівненщині впроваджують проєкт «Rivne work hub»

   

Стабільна зарплата, офіційне працевлаштування, різні пільги, а ще – якісні меблі по собівартості. Такий соцпакет пропонує для своїх працівників одне з найбільших виробників м’яких меблів у світі ТОВ «Морган Феніче».

Кампанія працює на Рівненщині вже майже десять років. На сьогодні тут працевлаштовано понад 1000 осіб, разом з тим підприємству потрібні додаткові працівники виробничих підрозділів, адже в планах – нарощення потужностей.

Про це йшлося під час зустрічі із представниками компанії у Рівненській ОДА у рамках проєкту «Rivne work hub». Нагадаємо, ініціатива належить голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю з метою координації із роботодавцями для пошуку і створення нових робочих місць в області.

«До нас часто звертаються підприємства, яким не вистачає кваліфікованих кадрів. Ми ж зацікавлені, щоб ці інвестори створювали робочі місця для наших працівників, а наші люди не їхали за кордон, а жили і працювали поряд із сім’єю. Співпраця в рамках «Rivne work hub» дозволить вирішити відразу ці дві проблеми», – зазначив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

У зустрічі взяли участь директор Рівненського обласного центру зайнятості Іван Ткачук, директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Костянтин Мокляк, начальник управління освіти і науки ОДА Петро Коржевський та керівництво компанії.

За словами представників ТОВ «Морган Феніче», наразі підприємству вже потрібні швачки, складальники, вантажники, верстатники, оператори та інженери.

За підсумками зустрічі напрацювали дорожню карту співпраці, що передбачатиме: підготовку професійних кадрів у Центрах зайнятості та навчально-практичних центрах, регулювання держзамовлення під потреби ринку праці, а також промоція потреб кадрів серед закладів освіти.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram