Яку психологічну підтримку надають фахівці ІРЦ області?

   

Фахівці інклюзивно-ресурсних центрів області надають психологічну консультативну підтримку дітям та всім, хто її потребує, переживає паніку, тривогу та постійний стрес під час військових дій.

Фахівці здійснюють підтримку онлайн, створені групи для батьків дітей з особливими освітніми потребами у застосунку Viber, готують заняття для дітей тимчасово переміщених сімей. Паралельно – вишукують різні онлайн-курси з кризової допомоги та по роботі з психотравмою.

Медсестри ІРЦ проводять очні курси по домедичній підготовці.

Звертаємо увагу, що при сільських, селищних та міських радах створено штаби психологічної допомоги, до яких також залучено психологів ІРЦ.

Корекційно-розвиткові заняття дітям із особливими освітніми потребами фахівцями ІРЦ надаються дистанційно, в залежності від стану дітей, складається графік таких занять, затверджений директором ІРЦ і обов’язково має бути згода (письмова) батьків на проведення дистанційних занять.

Детальну інформацію, куди звернутися для отримання такої підтримки, можна отримати за посиланням https://www.rvosvita.org.ua/diialnist/inklyuzyvno-resursni-tsentry/merezha-inkliuzyvno-resursnykh-tsentriv

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! РАЗОМ МИ СИЛА!!!!!


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram