Як учні профтехів Рівненщини проходитимуть практику та складатимуть державні кваліфікаційні іспити

   

Особливості завершення навчального року в умовах карантину, проходження практики, здачу іспитів у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Рівненщини обговорили з директорами профтехів представники управління освіти і науки Рівненської ОДА, НМЦ ПТО та НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області під час онлайн-наради 29 травня.

На Рівненщині через епідеміологічну ситуацію карантинні обмеження поки що не послаблені, тому проходження практики у закладах професійної освіти області переноситься. «Державні кваліфікаційні іспити учні профтехів мають складати за допомогою дистанційних технологій. Якщо за особливостями професії  це зробити неможливо, то такі іспити потрібно проводити з дотриманням всіх епідеміологічних заходів», – розповіла заступник начальника відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки Рівненської ОДА Олена Полюхович.

Учасники наради також обговорили цьогорічну вступну кампанію до закладів професійної (професійно-технічної) освіти, яка розпочнеться з 1 червня, та інші актуальні питання.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram