Визначили найкращих в армспорті серед юнаків та дівчат закладів професійно-технічної освіти області

   

Армспорт один з найбільш видовищних видів програми Спартакіади Рівненщини, який щорічно привертає до себе увагу більшості навчальних закладів. Цього року 81 спортсмен (юнаки та дівчата) виборював нагороди в шести вагових категоріях.

Проте, на початку заходу відбулось урочисте відкриття не лише змагань з армспорту, а й усієї Спартакіади ЗПТО Рівненщини. Захід пройшов у ДНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти, сервісу та дизайну».

На турнірі розігрували нагороди, як в особистому, так і в командному заліках. Майже у всіх вагових категоріях серед дівчат золоті нагороди, а з ними й кубок загального заліку, дістались спортсменкам ДНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти, сервісу та дизайну». Другими в загальному підсумку стали дівчата з Рівненського професійного ліцею, а на третій сходинці опинились дівчата з Клеванського професійного ліцею.

У юнаків конкуренція була значно напруженішою, як в окремих вагових категоріях, так і в заліку навчальних закладів. Таким чином, найсильнішими стали учні Рівненського ВПУ №1, срібло в учнів Демидівського ВПУ №25, бронза в юнаків з Корецького ВПУ №24.

Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram