Вступ до магістратури 2020: ЄВІ/ЄФВВ планують складати понад 101 тис. осіб, усі пункти тестування працюватимуть відповідно до вимог МОЗ

   

Для участі у єдиному вступному іспиті та єдиному фаховому вступному випробуванні у 2020 році зареєструвались 101 273 особи. Відповідні дані оприлюднив Український центр оцінювання якості освіти за результатами онлайн-реєстрації на іспити, яка завершилась 5 червня.

“Пункти проведення ЄВІ та ЄФВВ будуть безпечними і комфортними для учасників та інструкторів. Збереження їхнього здоров’я – наш ключовий пріоритет. Ми дотримуватимемося усіх необхідних протиепідеміологічних заходів згідно з рекомендаціями Головного державного санітарного лікаря України. Їх оприлюднено на сайті МОЗ – із ними може ознайомитися кожен охочий”, – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

У п’ятірку регіонів із найбільшою кількістю зареєстрованих учасників увійшли:

  • Київ – 26 046,
  • Харківська область – 12 798,
  • Львіська область – 8 765,
  • Одеська область – 7 567,
  • Дніпропетровська область – 7 220.

Із повною статистикою реєстрації можна ознайомитись на сайті УЦОЯО.

Основна сесія ЄВІ відбудеться 1 липня, ЄФВВ – 3 липня. Іспити відбудуться в Києві та в усіх обласних центрах країни, крім Донецька і Луганська. У Донецькій та Луганській областях працюватимуть пункти у Слов’янську, Маріуполі та Сєвєродонецьку. Для проведення ЄВІ з англійської мови додатково діятимуть пункти тестування у Білій Церкві, Кременчуку, Кривому Розі, Мелітополі та Умані.

До ЄВІ та ЄФВВ допускатимуть учасників та залучених осіб із температурою нижче 37,2 С, без ознак респіраторних хвороб та у захисних масках.

Нагадуємо, пункти проведення ЄВІ та ЄФВВ буде забезпечено медичними масками, безконтактними термометрами (пірометрами), дезінфікуючими засобами та захистом для медиків. Цього тижня розпочинається доставка засобів захисту до обласних державних адміністрацій, а звідти – до 1714 пунктів проведення ЄВІ, ЄФВВ та ЗНО.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram