Вітання з Днем дошкілля!

   

Всеукраїнський День дошкілля відзначається сьогодні у нашій державі.
У цей день ми вітаємо з професійним святом усіх працівників дошкільної освіти, які присвятили своє життя гармонійному розвитку наймолодших вихованців, забезпеченню їх комфортного перебування у закладах дошкільної освіти.

У сучасному динамічному світі навчання є безперервним процесом, який починається при народженні і триває упродовж усього життя людини. І саме дошкільний навчальний заклад є найпершим суспільним середовищем для дитини, від якого залежить її всебічний розвиток, фізичне та психічне здоров’я.

Сьогодні своє професійне свято відзначають більше 8 тисяч працівників 373 закладів дошкільної освіти Рівненщини, яким батьківська громадськість області довірила найдорожче – своїх маленьких синів та донечок, яких у дошкільних закладах виховується близько 38 тисяч.

Щира вдячність усім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, любов і турботу, якою ви огортаєте своїх вихованців, мудрість, наполегливість та професіоналізм. Зичимо міцного здоров’я, наснаги, творчості, креативу, мудрості, реалізації задумів та мрій!


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram