Відбувся підсумковий захід проєкту державно-приватного партнерства «Розвиток органічного ягідництва в об’єднаних територіальних громадах» Рівненської області у Опорному закладі «Привільненський ліцей» Привільненської сільської ради

   

В рамках реалізації даного проєкту були презентовані результати співпраці Опорного закладу «Привільненський ліцей» з Національним університетом водного господарства та природокористування.
Учасники заходу мали змогу ознайомитись із сучасним освітнім середовищем закладу освіти, поспілкуватись із ліцеїстами та педагогами, долучитись до закладання органічної демо-ділянки та посадки органічного насіння гарбуза/кабачка від партнерів проекту Enza Zaden (Netherlands), аналізу ґрунту мобільною лабораторією Lasa, що була придбана в рамках проєкту.
Успішна реалізація проекту дозволить створити напрацювання для розвитку кліматично стійких сільських територій закласти основи здорового харчування в закладах освіти.
У складі експертної комісії працював директор департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Петро Коржевський, який високо оцінив роботу колективу закладу освіти, команду учасників гуртка «Екоземлеробство».
Водночас він зазначив, що участь у проектах такого масштабу – це крок до створення майбутнього, що змінюватиме наші села, громаду та нашу країну на краще!


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram