Відбулося нагородження переможців огляду-конкурсу на кращий гуртожиток у 2021 році

   

Щорічно у області відбувається конкурс на кращий гуртожиток. Комісія у складі фахі вців департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації аналізує житлово-побутові умови в студентських та учнівських гуртожитках.

Метою такого конкурсу є впровадження кращих практик організації побуту, поліпшення умов для проживання молоді та формування здорового способу життя.

У цьогорічному огляді-конкурсі взяли участь 23 гуртожитки закладів вищої та фахової передвищої освіти, 19 гуртожитків профтехзакладів.

Переможців огляду-конкурсу на кращий студентський гуртожиток та кращий учнівський гуртожиток професійного закладу нагороджено Грамотами департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, кубками та цінними подарунками на загальну суму 123 тисячі гривень.

Вручаючи переможцям грамоти та сертифікати на цінні подарунки директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Петро Коржевський наголосив на важливості створення комфортних та сучасних умов для проживання молоді.

За зайняті відповідно І, ІІ, ІІІ місця у категорії «Гуртожиток університету, у якому створено найкращі житлово-побутові умови для проживання студентів» відзначено:

колектив гуртожитку № 7 Рівненського державного гуманітарного університету – І місце;

колектив гуртожитку № 2 Національного університету водного господарства та природокористування  – ІІ місце;

колектив гуртожитку № 10 Національного університету «Острозька академія» – ІІІ місце.

У категорії «Гуртожиток коледжу, у якому створено найкращі житлово-побутові умови для проживання студентів» І, ІІ, ІІІ місця відповідно посіли:

колектив гуртожитку № 2 відокремленого структурного підрозділу «Рівненський автотранспортний фаховий коледж Національного  університету  водного господарства та природокористування» – І місце;

колектив гуртожитку № 1 відокремленого структурного підрозділу «Сарненський педагогічний фаховий коледж Рівненського державного гуманітарного університету»  –  ІІ місце;

колектив гуртожитку відокремленого структурного підрозділу «Костопільський будівельно-технологічний фаховий коледж Національного  університету  водного  господарства   та  природокористування» –   ІІІ місце.

У категорії «Гуртожиток закладу професійної (професійно-технічної) освіти, у якому створено найкращі житлово-побутові умови для проживання учнів» І, ІІ та ІІІ місця вибороли:

колектив гуртожитку Державного професійно-технічного навчального закладу «Сарненський професійний аграрний ліцей» – І місце;

колектив гуртожитку Рокитнівського професійного ліцею – ІІ місце;

колектив гуртожитку вищого професійного училища № 29

смт Володимирець – ІІІ місце.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram