Відбулася обласна виставка-конкурс «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»

   

Завершився обласний етап виставки-конкурсу технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!». Організатором заходу є комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

Виставка проводиться щорічно і має на меті популяризацію знань із науково-технічної творчості учнівської молоді, залучення до пошуково-конструкторської та дослідницької діяльності, раціоналізації та винахідництва, розширення політехнічного кругозору здобувачів освіти.

На конкурс подали 61 роботу з  8 закладів позашкільної освіти Рівненщини.

Учасники змагалися у 12 номінаціях: «Електротехніка та радіоелектроніка», «Промислова техніка», «Сільськогосподарська техніка», «Космічна техніка», «Транспортні засоби», «Технічні навчальні посібники», «Екологія, енергозбереження, медицина, біологія та сільське господарство», «Спортивно-технічне моделювання», «Техніка майбутнього», «Історичні моделі»,  «Ігри та іграшки з елементами техніки», «Архітектура та будівництво».

Переможцями у командному заліку стали:

І місце – команда міста Рівного;

ІІ місце – команда Здолбунівської міської станції юних техніків;

ІІІ місце – команда Мізоцького будинку школяра.

Кращі експонати виставки будуть представляти Рівненщину на Всеукраїнській виставці-конкурсі науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram