УВАГА‼️ НАДЗВИЧАЙНО І ЖИТТЄВО ВАЖЛИВО‼️

   
Шановні освітяни!! Шановні вчителі, керівники гуртків, класні керівники, вихователі гуртожитків закладів П(ПТ)О Рівненщини!!!
Просимо вас усіх ПРОВЕСТИ ВИХОВНУ РОБОТУ З БАТЬКАМИ та ВАШИМИ УЧНЯМИ!!!
У РІВНОМУ ТА ОБЛАСТІ ДІЄ ДРГ!!!
‼️Не випускайте з дому та гуртожитків дітей без особливої потреби! Особливо це стосується комендантської години!!!!!!!!!!!
ПІД ЧАС НЕЇ ВСІ ЗНАХОДЯТЬСЯ У ПРИМІЩЕННЯХ ЧИ БОМБОСХОВИЩАХ!!!!!!
У воєнний час перебувати на вулиці без документів забороняється! ВТІКАТИ НА ВИМОГУ “СТІЙ” ЧИ ІГНОРУВАТИ такий наказ дуже небезпечно не тільки для дорослого, але й для дитини!!!
‼️Крім того у чатах Ваших дітей може бути повідомлення з пропозицією нанести мітки за гроші (600 грн за мітку). Перевірте повідомлення!!! Закрийте усі профілі! Блокуйте незрозумілі повідомлення та невідомих людей у соцмережах!!
‼️Поясніть дітям про безпеку в інтернеті! Ніяких додавань у друзі, навіть якщо на фото знайомий. Нещодавно у багатьох українців були взломані сторінки, з їх профілів можуть проситися у друзі і якщо їх додати може бути злив інформації для ДРГ!
‼️ ДОРОГІ БАТЬКИ ТА ОСВІТЯНИ! Скажіть, будь ласка, своїм дітям, щоб не поширювали інформації з невідомих джерел. Тільки повідомлення від владних структур є перевіреними і надійними!!
‼️??ПОГОВОРІТЬ ЗІ СВОЇМИ ДІТЬМИ, БУДЬ ЛАСКА!Підтримайте їх психологічно!! СКАЖІТЬ, ЩО ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!
З НАМИ БОГ, ЗСУ ТА ВСЯ УКРАЇНА!!??

Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram