Умови вступу до спеціалізованих ліцеїв Рівненщини

   

В області функціонує чотири заклади спеціалізованої освіти, які охоплюють напрямки: науковий, спортивний, мистецький та військовий. Для тих, хто вирішив вступати до закладу спеціалізованої освіти і там розвивати свої таланти у певній галузі пропонуємо ознайомитися із правилами вступу на цей навчальний рік.

Перший в області заклад наукового спрямування Обласний науковий ліцей в м. Рівне у 2023-2024 навчальному році набирає учнів у 8 класи з поглибленим вивченням математики, історії, англійської мови, хімії та інформатики. За наявності вільних місць здійснюватиметься набір у 9-11 класи.

Прийом документів для вступу розпочався 15 травня і триватиме до 14 червня. Вступні випробування розпочнуться 15.06.2023 о 10.00 у дистанційному форматі.

Більше інформації дізнавайтеся на сайті ліцею: http://www.roli.ho.ua/

Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. К.І.Острозького забезпечує здобуття освіти військового профілю одночасно із здобуттям повної загальної середньої освіти.

Право на участь у конкурсі на зарахування до 10 класу ліцею мають юнаки, яким у рік зарахування для здобуття профільної середньої освіти виповнюється 15 років та які у рік вступу здобули базову середню освіту.

Прийом документів на 2023-2024 рік розпочався з 1 травня і триватиме до 20 червня.

Зарахування до ліцею здійснюється на конкурсній основі за результатами вступних випробувань із урахуванням медичного огляду та психологічного обстеження.

Більше інформації дізнавайтеся на сайті ліцею: http://vl.rv.ua/

До навчання у Обласному спортивному ліцеї м.Костопіль запрошуються учні, які закінчили 7-й клас та мають попередню підготовку в спортивних секціях, ДЮСШ, СДЮШОР.

Вступні іспити відбуватимуться:
– греко-римська боротьба та боротьба вільна (дівчата) – 13.05, 12.08 в залі боротьби ліцею;
– волейбол – 13.05, 12.08 у волейбольному залі Костопільської ДЮСШ;
– легка атлетика, футбол (юнаки та дівчата) – 13.05, 12.08 на стадіоні «Колос» м.Костопіль.
Адреса приймальної комісії: м.Костопіль, вул.Д.Галицького,7. Тел.(03657) 2-10-80, Тел.(03657) 2-19-58.

Більше інформації дізнавайтеся на сайті ліцею: https://www.kolifks.rv.ua/?lang=uk

Зарахування до Обласного мистецького ліцею в с.Олександрія здійснюється на конкурсній основі відповідно до затвердженого плану прийому та за наявності вільних місць.

Правила прийому на 2023-2024 навчальний рік будуть розміщені на сайті ліцею згодом.

Сайт ліцею: https://artliceyoleksandrija.rvadmin.gov.ua/


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram