Учнів та студентів запрошують взяти участь у дистанційному змаганні з управління smart-підприємствами та прийняття управлінських рішень

   

Оргкомітет VII Всеукраїнського бізнес-турніру “Стратегія фірми–2020” запрошує учнів ЗЗСО, студентів ЗПО (ЗПТО), їхніх батьків, учителів і викладачів взяти участь у масштабному дистанційному змаганні з управління smart-підприємствами та прийняття управлінських рішень.
Участь у турнірі “Стратегії фірми” є абсолютно безкоштовною. Турнір проводиться в декілька етапів: відбірковий (основний), півфінал, очний фінал. Переможці та фіналісти отримують почесні грамоти і призи від організаторів.
Зареєструватися для участі в заході можна до 21 лютого включно: https://forms.gle/JUECrbBjWhqYJmWu5
Кожен учасник турніру створює власну компанію в середовищі турніру, бізнес-симуляторі ViAL+. Завдання — вивести підприємство в лідери ринку, досягнувши найкращих показників у порівнянні з компаніями конкурентів (інших учасників). Бізнес-турнір дає можливість учнівській і студентській молоді навчитися підприємництву й управління виробничою компанією в цікавій ігровій, змагальній формі. Учасники опановують нові знання з економічних дисциплін, розвивають компетенцію підприємливості, виділену як одну з основних у чинному законі України “Про освіту”.
Під час змагання розвиваються уміння й навики аналізувати і знаходити рішення у складних ситуаціях, критичне мислення, креативність, емоційний інтелект, когнітивна еластичність, комунікаційні здібності молодих українців. Школярі і студенти ЗПО (ЗПТО) мотивуються до ініціативної, проактивної, підприємливої і громадської діяльності. Здійснюється ефективна профорієнтація молоді на економічні спеціальності.
Більш детально у вкладеному інформаційному листі.
Положення про турнір доступно тут: http://kint.com.ua/tmp/SF_general/Polozhennja_SF.pdf
Офіційна сторінка: http://kint.com.ua/ua/biznes-tour-stratehiia-firmy-20


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram