Учні з Рівненщини змагалися у фіналі «Cool Games 2020»

   

Нещодавно у Києві пройшов всеукраїнський фінал «Cool Games 2020». І ці ігри вже стали справжнім мейнстрімом серед учнівської молоді. 100 000 школярів взяли участь в цьогорічних змаганнях, враховуючі міські, районні та обласні етапи. 550 кращих спортсменів виборювали звання найспритніших, представляючи всі без вийнятків області України та Київ.

Не загубились серед такої кількості юних спортсменів й команда Рівненської області, яка була представлена у відповідних вікових категоріях наступними навчальними закладами:

1 дивізіон – Рівненський НВК «Колегіум»,

2 дивізіон – Кідрівська ЗОШ (Володимирецький р-н),

3 дивізіон – Крупецька ЗОШ (Радивилівський р-н).

Наші команди дружно подолали перший груповий етап всеукраїнського фіналу та увійшли до числа 10 кращих команд у своїх дивізіонах, які продовжили боротьбу за вихід у фінальну четвірку. Проте до фінальної четвірки вдалось потрапити лише командам з сіл Кідри та Крупець. Школярі з Рівного посіли 7 місце.

В останній день змагань в столичному спортивному комплексі «Меридіан» відбувся гранд-фінал «Cool Games 2020», в якому брали участь по 4 кращі команди в кожному з вікових дивізіонів. Спершу відбувались півфінальні зустрічі, в яких наші, на жаль, команди не змогли здобути перемог – Кідрівська ЗОШ з рахунком 1-2 поступилась одноліткам із Закарпаття, а Крупецька ЗОШ одноліткам з м. Київ. Проте обом нашим командам вдалось реабілітуватись у малих фіналах та здобути бронзові нагороди «Cool Games 2020» – учні Кідрівської ЗОШ були спритнішими за команду Донецької області, а учні Крупецької ЗОШ за команду Дніпропетровщини.

Не залишились без нагороди й учні Рівненського НВК «Колегіум». Їхня презентація Рівненської області на турнірі була одна з найвидовищніших.

Команди Рівненщини під час гранд-фіналу приїхала особисто підтримати заступник начальника Управління освіти і науки Рівненської ОДА Ольга Ладюк.

Переможцями всеукраїнського фіналу «Cool Games 2020» в 1 та 2 дивізіонах стали учні з Волинської області, а в 3 дивізіоні команда м. Київ.

 Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України висловлює вдячність торговій марці «GERA» за розробку особливого дизайну для форми команди Рівненщини на «Cool Games 2020».


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram