У Великому Житині, що у Рівненському районі, відкрили Школу мистецтв

   

Маленькі та дорослі мешканці сіл Великий Житин,  Малий Житин та Бармаки Рівненського району зможуть навчатися мистецтву ближче до свого дому, адже у Великому Житині сьогодні, 12 серпня, відкрили філію Комунального закладу “Школа мистецтв” Шпанівської сільської ради.

На урочисте відкриття закладу завітали в. о. начальника управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Олександр Набочук та начальник управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації Любов Романюк.

«Мені дуже приємно, що культура в селах області розвивається. Щиро вболіваю за талановитих учнів, які навчатимуться тут, долучаючись до створення прекрасного», – поділився враженнями від відкриття Школи мистецтв Олександр Набочук.

На урочистій події презентували гімн Школи мистецтв. Його слова написала мешканка громади Леся Одарчук, а музику – викладачка закладу Юлія Лукомська.

Вихованці філії Школи мистецтв будуть навчатись грі на фортепіано, скрипці, бандурі та акордеоні. Частину інструментів було придбано за кошти місцевого бюджету Шпанівської ОТГ, іншу частину подарували небайдужі мешканці в  межах благодійної акції “Подаруй музичній школі інструмент”.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram