Цьогоріч на Рівненщині ЗНО складатимуть майже 14 тисяч осіб

   

Під керівництвом першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації Сергія Подоліна 10 червня відбулася розширена нарада з питань організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.

«Через карантин ми змушені проводити ЗНО в особливих умовах, та головне, що випускники, пройшовши оцінювання, матимуть змогу цьогоріч вступити до вишів», – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Подолін. – Разом з тим, хочу наголосити на відповідальності батьків за відстеження стану здоров’я їхніх дітей та недопущенні до пунктів тестування осіб із найменшими ознаками респіраторних захворювань».

 «Цього року для проходження основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання на Рівненщині зареєструвались 13 650 осіб. Учасниками пробного ЗНО виявили бажання стати 7606 мешканців області», – розповів в. о. начальника управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Олександр Набочук.

Директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк розповіла, що усі пункти основної сесії ЗНО будуть забезпечені дезінфікаторами, засобами індивідуального захисту,  під час тестування будуть присутні лікарі.

Варто також зазначити, що у 2020 році пробне тестування відбудеться 15 та 17 червня, основна сесія – з 25 червня до 17 липня, а додаткова – з 24 липня до 10 серпня.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram