Триває прийом заявок на конкурс наукових та навчальних видань “Відкрита наука, сталий розвиток та інноваційні агротехнології”

Авторів та авторські колективи запрошують долучитися до конкурсу наукових та навчальних видань «Відкрита наука, сталий розвиток та інноваційні агротехнології».

Прийом матеріалів триває до 30 вересня 2020 року.

Взяти участь у конкурсі можуть фізичні та юридичні особи, які мають виключні майнові права на використання наукових та навчальних видань.

Подати необхідно такі документи:

Документи надсилаються за адресою: 40021, вул. Герасима Кондратьєва 160, м. Суми, Україна. Електронні видання (єдиним листом з відсканованими заявою, анотацією та довідкою про авторів) надсилаються на електронну адресу research@snau.edu.ua

  • два екземпляри друкованого видання; для електронних видань – PDF-версію;
  • заявку на участь;
  • анотацію конкурсної роботи;
  • довідку про авторів.

Форми документів та докладніша інформація про конкурс – за посиланням.

Кращі видання визначатимуть у таких номінаціях:

  • соціогуманітарні та економічні науки;
  • інженерно-технологічні науки;
  • агробіологічні науки та ветеринарні науки;
  • електронне видання.

Для кожної номінації буде присуджено перше, друге і третє місця, а автори/авторські колективи, що здобудуть перемогу, отримають заохочувальні відзнаки.

Графік проведення конкурсу:

  • до 30.09.2020 – прийом матеріалів на конкурс;
  • 1.10 – 09.10.2020 – визначення відповідності поданих матеріалів;
  • 12.10 – 30.10 – змістова оцінка конкурсних робіт та оголошення переможців.

Організатором конкурсу є Сумський національний аграрний університет. Співорганізатори Конкурсу:

  • Інститут вищої освіти НАПН України;
  • Рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України;
  • Громадська організація «Інноваційний університет»;
  • ТОВ «Видавничо-торговий дім «Університетська книга».

Нагадуємо, що триває конкурс на вакантні місця членів Наукової ради Національного фонду досліджень – документи приймають до 14 вересня.

Міністерство освіти і науки України


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram