Трансформація системи шкільного харчування Рівненщини

   

Трансформація системи шкільного харчування Рівненщини як приклад позитивної імплементації реформи системи шкільного харчування. Про це йшлося у ході онлайн-форуму «Реформа системи шкільного харчування», який відбувся сьогодні, 3 грудня 2021 року, за участю першого заступника голови обдержадміністрації Сергія Подоліна та директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Петра Коржевського.

У ході форуму було презентовано позитивні практики щодо організації харчування, а саме:

  • впровадження мультипрофільного меню та перехід до самостійної організації харчування Вараської ТГ, яку представила начальник управління  освіти громади Олена Корень;
  • ефективний механізм освоєння коштів освітньої субвенції презентував Володимир Кушнір, директор Дубровицького ліцею;
  • позитивний досвід застосування електронного меню на прикладі Володимирецького ліцею «Колегіум» продемонстрував його директор Анатолій Остапенко.

У межах форуму також відбувся анонс нового кулінарного збірника рецептур співавтором якого є Олександр Медведь, шеф-кухар, переможець Всеукраїнського конкурсу «Розробка нового шкільного меню».

Учасниками форуму стали керівники органів управління освітою територіальних громад та директори закладів освіти області.

Запис форуму доступний за посиланням: ГуглДиск

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram