Стан готовності до навчального року перевіряють серед закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування

   

На Рівненщині перевіряють готовність закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування до роботи в новому 2021/2022 навчальному році

Напередодні нового навчального року комісія, до складу якої входять представники управління освіти і науки облдержадміністрації, департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення облдержадміністрації, управління Державної інспекції енергетичного нагляду України у Рівненській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області,  Головного управління ДСНС України  в Рівненській області, Рівненської обласної ради відвідає заклади освіти обласного підпорядкування з метою огляду створення належних умов для навчання та проживання здобувачів освіти.

Огляд закладів розпочали із Ясининицького навчально-реабілітаційного центру. Комісія виявила, що заклад повністю готовий до нового навчального року, підготовлені групи, класні кімнати.

За три тижні комісія має перевірити готовність 19 закладів освіти області, вказати на недоліки чи недоопрацювання, які необхідно усунути до початку навчального року.

Нагадаємо, на сьогодні мережу закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування складають 19 закладів, з них: 13 спеціальних закладів освіти, 4 заклади спеціалізованої освіти, 2 санаторні школи.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram