Сьогодні учні Рівненщини складали ЗНО з історії України

   
Сьогодні, 4 червня, відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з історії України. Для проходження тесту  на території нашої області зареєструвалося 12 384 осіб, для   яких працювало 830 аудиторій у 54  пунктах ЗНО.

На виконання сертифікаційної роботи з історії України для школярів було відведено 150 хвилин. Із усіх зареєстрованих, не прийшли на тестування- 4 836 учасники, що становить 39,05%. У всіх пунктах проведення тестування з історії України були присутні медичні працівники та охорона (поліція охорони ГУ НП), зовні патрулювання забезпечували представники ГУ НП в Рівненській області.

ЗНО відбулося без порушень, проте один учасник  не був  допущений через підвищену температуру тіла, ще один – через запізнення.

Сертифікаційна робота з історії України налічувала 60 завдань різних форм і складалася з двох частин: «Історія України ХХ – початку ХХІ ст.» (30 завдань) та «Історія України від найдавніших часів до кінця ХІХ ст.» (30 завдань).

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з історії України будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 25 червня 2021 року.

Наступне тестування відбудеться у понеділок, 7 червня, з фізики.

Бажаємо всім учасникам успіхів!

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram