Школярів Рівненщини запрошують приєднатися до Всеукраїнського екологічного проєкту «Мішечок»

   

Кожна українська дитина та його родина, освітяни та активні громадяни з усіх областей України та за кордоном вже сьогодні можуть стати на шлях екосвідомості, врятувати свою країну та цілу планету від глобальної катастрофи – тотального забруднення пластиком.

До участі у проєкті запрошуються учнівська молодь, школярів закладів загальної середньої освіти та позашкільних навчальних закладів. Проєкт проводиться на добровільних засадах і є відкритим для учнів загальноосвітніх навчальних закладів, вихованців закладів позашкільної освіти, педагогів в тому числі які внутрішньо переміщені або тимчасово проживають за кордоном. У конкурсі можна брати участь колективно та індивідуально.

З 3 квітня я по 12 травня 2023 року шийте багаторазові торбинки з вживаних речей, користуйтеся ними в побуті, надихайте своїми діями оточуючих, рятуйте планету від надмірного засмічення пластиком починаючи зі своєї родини.

Головний подарунок отримає навчальний заклад, учні якого пошиють найбільшу кількість мішечків, – принтер для сублімаційного друку.

Переможців оголосять 19 травня 2023 року.

Детальну інформацію про умови конкурсу можете отримати на сайті: https://schoolrecyclingworld.org/2023/04/01/mishechok-2023/


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram