Рівненщина професійна!

   

22-26 листопада 2021 року Департамент освіти і науки спільно з навчально-методичними центрами, закладами професійної (професійно-технічної) освіти, проведе «Тиждень професійної освіти» в рамках Всеукраїнського тижденя професійної освіти.

У Рівненській області сформовано мережу державних закладів професійної (професійно-технічної) освіти, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників та молодших спеціалістів для задоволення потреб економіки регіону та громадян у професійній освіті.

В області 19 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, середньорічний контингент у закладах освіти Рівненської області становить біля 11 тис. учнів та слухачів.

На регіональному рівні відбудуться організовані закладами професійної освіти вебінари, майстер-класи, екскурсії, лекції, онлайн – флешмоби, онлайн – челенджи, онлайн – тест – драйви.

На національному рівні відбудеться 5 заходів, що транслюватимуться кожного дня впродовж тижня на сторінках МОН у Facebook та YouTube https://www.youtube.com/c/MONUKRAINE.

Попередня програма за посиланням bit.ly/32502QN.

Ознайомитися з партнерськими заходами можна тут bit.ly/3HFybqW. Серед них заходи від Міжнародної організації праці, Федерації роботодавців України, Німецько-Української промислово-торговельної палати та інших.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram