Рівненщина долучилась до чемпіонату серед юнаків з пішохідного та велотуризму

   
Цими літніми днями з 6 по 9 липня 2021 року у м. Світловодськ  Кропивницької області проходить чемпіонат України серед юнаків з пішохідного та велосипедного туризму. Де в коротких дистанціях учасники змагатимуться у фігурному водінні, тріал, велокросі;  в довгих дистанціях – командні “Велоралі”.

До цього чемпіонату долучилися гуртківці комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради у складі команди Рівненської області. Вікова категорія учасників змагань: старші юнаки та дівчата: 16-17 років; молодші юнаки та дівчата: 15 років.

Чемпіонат України зі спортивного туризму – велосипедний туризм (юнаки), ІV ранг  проводиться з метою широкого залучення населення до занять фізичною культурою та спортом. Подальшого розвитку виду спорту і його популяризації в Україні. Підвищення рівня майстерності спортсменів з пішохідного туризму. А також активізації навчально-тренувальної роботи та підведення підсумків роботи в спортивних організаціях

Представником команди з пішохідного туризму є керівник гуртка Юрій КОЗЯР, тренер – керівник гуртка Федір ЛЕВЧУК.

Представником команди з велосипедного туризму є керівник гуртка Олег КИСЛИЦЬКИЙ, тренер – керівник гуртка  Олена КИСЛИЦЬКА.

Суддя від команди  – методист Леонід ОЛЬХОВИК

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram