Разом для найкращого інтернету

   

Це вже 20 День безпечного Інтернету, який  запровадили для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо молоддю.

Рівненщина професійна долучилася до проведення онлайн-марафону безпечного Інтернету, який надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях.

Учнівська молодь закладів професійної (професійно-технічної) освіти області стала активним учасником поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

З метою знайомства з кращими практиками провадження цифрового навчання, створення якісного контенту, відпрацьовування навичок онлайн безпеки, у цифрових центрах закладів проведено  зустрічі, обговорення, тренінги, конференції,  конкурси проєктів, класні години,  квести із безпеки онлайн. Учасники отримали цінний досвід, безліч професійних рекомендацій та заохочення до роздумів про поведінку в Інтернеті.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram