Присяга на вірність Українському народові майбутніх поліцейських

   

26 листопада 2021 року вперше за історію створення державної установи «Рівненська академія патрульної поліції» було вручено 90 випускникам із восьми областей України дипломи кваліфікованого робітника державного зразка за професією «Поліцейський (за спеціалізаціями)». Майбутні поліцейські отримали  жетони і склали присягу на вірність Українському Народові.

На урочистому заході були присутні:

Радник місії ІСІТАР в Україні Роберт Кліффорд;

Старший радник з правоохоронних питань ІСІТАР в Україні Ерік Сайвек;

Директор департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Петро Коржевський, який зазначив як вкрай необхідно бути кваліфікованим у своїй справі;

Заступник начальника ГУНП в Рівненській області, підполковник поліції Олексій Купоросов

Заступник начальника УПП в Рівненській області, капітан поліції Андріан Горбачевський

Заступник начальника УПП у Волинській області, старший лейтинант поліції Андрій Мідлік.

Академія підпорядкована Національній поліції України та здійснює підготовку робітників високого рівня кваліфікації з числа випускників загальноосвітніх навчальних закладів на основі базової, повної загальної середньої освіти.

Основна мета Академії патрульної поліції: навчити, підготувати, виховати поліцейського нової генерації як людину та особистість, яка реалізує у своїй діяльності три головні принципи: «Чесність», «Професіоналізм», «Самовідданість», діє згідно з Законом, керуючись здоровим глуздом і реалізуючи завдання поліцейського менеджменту.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram