Проєктний менеджмент

   
Професійна освіта Рівненщини активно приймає участь у проєктній діяльності. Зокрема, 23 листопада 2023 року директор департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Петро КОРЖЕВСЬКИЙ брав участь у підписання договорів про проведення капітального ремонту навчально-виробничих майстерень ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі»  та технічного нагляду за виконанням будівельних робіт.
Зазначені роботи фінансуються ЄС в рамках проєкту «EU4Skills: Модернізація інфраструктури системи професійно-технічної освіти в Україні», що спрямований на оновлення та модернізацію обладнання та інфраструктури закладів професійно-технічної освіти в Україні. Від імені Німецького державного банку розвитку KfW проєкт реалізує Український Фонд соціальних інвестицій.
Договір про виконання капітального ремонту навчально-виробничих майстерень закладу освіти укладено між ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», Українським фондом соціальних інвестицій та об’єднанням підприємств ТОВ «БК Домінант» та ТОВ «Реноме-Євробуд».
Договір з технічного нагляду щодо реалізації проєкту було укладено між ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», Українським фондом соціальних інвестицій та ТОВ «Вест-Експерт».
Реалізація проєкту дозволить збільшити на 40% навчально-виробничі площі закладу освіти та на 50% збільшить кількість здобувачів освіти, які після отримання базової середньої освіти виявлять бажання отримати робітничу професію затребувану на регіональному ринку праці для готельного бізнесу та харчової промисловості.

Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram