Підведено підсумки заочної обласної виставки-конкурсу «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»

   

На конкурс було подано 128 робіт з 14 закладів позашкільної освіти Рівненщини.

За результатами роботи журі найкращими було визнано роботи учнів м. Дубна (І місце), Костопільського району (ІІ місце), м. Рівного (ІІІ місце). На конкурсі були представлені експонати електротехніки та радіоелектроніки, промислової, сільськогосподарської та космічної техніки, транспортних засобів, технічних навчальних посібників, екології, енергозбереження, медицини, біології та сільського господарства, спортивно-технічного моделювання, техніки майбутнього, історичних моделей, ігор та іграшок з елементами техніки, архітектури та будівництва.

Обласна виставка-конкурс технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» проводиться щорічно з метою популяризації знань із науково-технічної творчості учнівської молоді, залучення до пошуково-конструкторської та дослідницької діяльності, раціоналізації та винахідництва, розширення політехнічного кругозору школярів. Організатором конкурсу є комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.

Кращі експонати будуть представляти Рівненщину на Всеукраїнській виставці-конкурсі науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», яка проходитиме у Києві в Українському державному центрі позашкільної освіти.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram