Петро Коржевський привітав педагога-лауреата конкурсу «Учитель року – 2023»

   

«Завоювати перемогу завжди легше, ніж її утримати. Сергій Борисович Гапанчак повторив досягнення 2016 року, не дивлячись на те, що програма конкурсу і підходи до оцінювання змінилися. Це означає, що впродовж 7 років з дітьми ведеться системна, а не хаотична робота, а вчителі рухаються в ногу з часом»,- сказав директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський.

Очільник департаменту та переможець поспілкувалися про перебіг конкурсу, спірні моменти, обмінялися думками та враженнями.

«В конкурсі беруть участь азартні люди. Дружать в житті, а суперники на змаганнях. Цього разу азарт трошки зник, адже конкурс відбувався онлайн. Але я всеодно хвилювався в деяких моментах. Знаєте, переживав, що молоді учасники вирвуться вперед… Це ж все дистанційно: комп’ютери, камери, дошки… Але потім ці суперники відсіялися.

Найскладнішим завдання для мене був «Урок». Це був 30-хвилинний урок з тактичної підготовки для 11 класу. Я викладався на всі 100%. Знаєте, як і на заняттях наживо в своєму ліцеї, так і на конкурсі я переслідував одну мету – дати кожній дитині практичні знання і вміння, які дадуть їй впевненість, що вона зможе захистити себе, сім’ю, вулицю, місто і країну», – ділиться враженнями Сергій Гапанчак.

Варто додати, що троє вчителів із Рівненщини випробовуватимуть свої сили у номінаціях «Початкова освіта», «Основи здоров`я» та «Фізична культура» вже найближчим часом.

«Результат Сергія Борисович є хорошим стимулом для інших наших учасників, що змагатимуться. Побажаємо їм впевненості та перемоги!», – підсумував очільник департаменту.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram