Обираємо життя і світ без насильства

   

З 25 листопада до 10 грудня 2023 року у закладах освіти області проводяться інформаційно-просвітницькі заходи у рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства», зокрема:

акції з питань гендерної рівності, протидії насильству, попередження торгівлі людьми;

тематичні заходи з проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, захисту прав людини (відеолекторії, відеопрезентації, онлайн-зустрічі, семінари, тематичні бесіди та спілкування, діалоги, засідання за круглим столом, тренінги, дискусії, флешмоби, анкетування тощо).

До проведення заходів залучаються представники відділів ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області, протидії кіберзлочинам Рівненській області, служби у справах дітей, прокуратури, ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка», інші.

На сайтах закладів освіти розміщено інформаційні матеріали, присвячені проблемі протидії насильству, організовано тематичні виставки літератури «Обираємо життя і світ без насильства», інші.

Рекомендуємо при проведенні заходів використовувати матеріали, надіслані відділом протидії кіберзлочинам в Рівненській області Департаменту кіберполіції  Національної поліції України за покликанням:

https://drive.google.com/drive/folders/1GSZon4h1N4uI9SPKTOWk9SbzbCtCh5Bo


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram