Обласний спортивний ліцей в м.Костопіль у трійці кращих закладів України такого типу

   

Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль Рівненської обласної ради посів третє місце у рейтингу серед закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання за підсумками 2022 року.

Рейтинг формується на основі показників спортсменів усіх відділень ліцею на національних та міжнародних змаганнях. В спортивному ліцеї виховують чемпіонів з боротьби вільної (дівчата), боротьби греко-римської, волейболу (дівчата), легкої атлетики, футболу (юнаки та дівчата).

Додамо, що Міністерство молоді та спорту України щорічно визначає рейтинг найкращих закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, шкіл вищої спортивної майстерності та дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву в Україні. Винятком став лише минулий рік – рейтинг не формували, оскільки об‘єктивно визначити найкращих у час коронавірусу та посилених карантинних обмежень було неможливо.

Загалом в Україні функціонує 9 таких спортивних ліцеїв. Обласний спортивний ліцей в м. Костопіль Рівненської обласної ради стабільно зберігає високі позиції.

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram