Нація переможців

   

01 листопада 2023 року стартував всеукраїнський конкурс учнівських робіт «Я – журналіст», організаторами якого є Національна спілка журналістів України.

Гасло конкурсу 2023/2024 навчального року — «Нація переможців». Повне формулювання конкурсної теми — «Розповідаю світові про перемоги українців». Здобувачі освіти можуть розкривати конкурсну тему, розповідаючи про перемоги українців як на фронті, так і у різних сферах діяльності у тилу. Про маленькі щоденні перемоги, з яких складатиметься майбутня велика спільна перемога, які зміцнюють дух українців і слугують прикладами, що надихають. Героями творів можуть бути як військовослужбовці, так і цивільні, наприклад, волонтери, медики, освітяни, енергетики, журналісти, підприємці.

Конкурс «Я – журналіст» є  соціальним проєктом, який взяв початок у Рівному в 2009 році, а з 2016 року став всеукраїнським. У 2022/2023 навчальному році учасниками конкурсу стали 808 дітей з усіх областей України та 13 країн світу.

Бажаючі взяти участь у конкурсі можуть надіслати твори, фото і відео на визначені теми відповідно до Положення, електронний варіант   якого розміщений у мережі «Інтернет» за покликанням:  https://bit.ly/3F9RQQy.

Роботи учасників прийматимуть до 15 лютого 2024 року, а нагородження переможців відбудеться у квітні 2024 року в Національній спілці журналістів України.

Роботи переможців та учасників будуть опубліковані на спеціальному сайті «Я – журналіст».


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram