Надання якісних освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами

   

16 вересня 2022 року відбувся круглий стіл для директорів закладів освіти Костопільської територіальної громади з питань організації інклюзивного навчання у 2022-2023 навчальному році

Під час заходу розглянуто низку важливих питань, а саме: адаптацію та модифікацію освітніх програм в умовах НУШ, зміни в законодавстві про інклюзивне навчання та індивідуальну форму навчання в умовах війни, забезпечення корекційної складової.

Ключові аспекти даних напрямків роботи розкрили запрошені гості: начальник управління Державної служби якості освіти у Рівненській області Святослав СИДОРУК та методист Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Тетяна АБРАМОВИЧ.

Директорка комунального закладу «Костопільська спеціальна школа І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради Марія ШАМА розкрила питання корекційної складової в спеціальних закладах освіти, а також поділилася багаторічними напрацюваннями в цьому напрямку діяльності з директорами шкіл.

Не дивлячись на виклики сьогодення надаємо якісні освітні послуги! Тільки об’єднавшись ми будемо максимально продуктивними.

Віримо в перемогу! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram