Набір для психолога та дозвілля: школи Рівненщини отримали гуманітарну допомогу від ЮНІСЕФ

   

Війна триває, і Рівненська ОДА продовжує працювати з партнерами, зокрема, з дитячим фондом ООН в Україні (ЮНІСЕФ), щоб надавати необхідну допомогу та підтримувати дітей і молодь в Україні.

У мільйонів дітлахів були вкрадені святкування днів народження, шкільні спогади, час з друзями та родиною. Для того, аби подарувати школярам позитивні емоції, фонд спрямував ляльки-маріонетки, різні символи, а також набори психолога у заклади загальної середньої освіти області. Такі набори допомагатимуть шкільним психологам у роботі з дітьми, що переживають стрес та тривожність. Першочергово пакунками забезпечували інклюзивно-ресурсні центри.

Наближається літня пора і наші діти, як ніколи, потребують розслаблення та наповнення щастям. Для того, аби школярам провести час весело та безпечно, заклади із найбільшою кількістю учнів отримали пакунки для відпочинку. Загалом департамент освіти і науки Рівненської ОДА розподілив 59 маріонеток, 187 наборів для психолога та 75 пакунків для дозвілля. Також діти отримають кольорову крейду та папір для творчості.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram