На Рівненщині закладам профтехосвіти передали побутову техніку у рамках Програми «EU4Skills»

   

Гуртожитки закладів професійної освіти отримали:

✔️холодильники

✔️мікрохвильовки

✔️бойлери

✔️електрочайники

✔️морозильні камери

✔️електрокип’ятильники

«Я вдячний Програмі «EU4Skills» за таку взаємодію. Це насправді дуже важлива підтримка для закладів професійної освіти. Побутова техніка дасть можливість створити комфортне середовище для проживання там наших студентів та учнів», – зазначив директор Департаменту освіти та науки Рівненської ОДА Петро Коржевський.

На цьому Програма «EU4Skills» не зупиняється, як зазначив регіональний координатор Програми Анатолій Безпалюк, та надалі продовжуватиме надавати підтримку закладам профтехосвіти області:

«Разом можемо багато чого робити і робитимемо. Хочу подякувати департаменту освіти та науки Рівненської ОДА за хорошу комунікацію. Це приклад того, як завдяки оперативному та актуальному спілкуванню, вдалося забезпечити та закрити окремі потреби закладів професійної освіти».

«Все тільки починається. Попереду нас чекає тривала та плідна взаємодія. І я впевнена, що вона буде важливою, аргументованою і корисною”, – додала генеральний директор директорату професійної освіти МОН України Ірина Шумік.

Довідково:

EU4Skills – це програма підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні. Програму підтримують ЄС та його держави члени Німеччина, Фінляндія, Польща та Естонія. Мета програми – підвищити ефективність реформи, покращити якість та привабливість профтехосвіти та її відповідність вимогам ринку праці, провести навчання керівників закладів та викладачів,а також модернізувати обрані заклади профтехосвіти у 7 пілотних областях: Вінницькій, Полтавській, Запорізькій, Рівненській, Львівській, Миколаївській та Чернівецькій. Тривалість: 2019-2023 рр. Програму в Україні виконують Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW), а також установи з країн, що співфінансують EU4Skills.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram