На Рівненщині відбулося пробне ЗНО

   

10 квітня на Рівненщині відбулося пробне ЗНО на яке зареєструвалося 4956 учасників. До 28 пунктів тестування в Рівненській області не з’явились 206 учнів або (4,15%) зареєстрованих учасників.

Виконували сертифікаційну роботу 4 749 (95,84%). Було кілька учасників, яких не допустили до пунктів проведення ЗНО, які прийшли без документів, що посвідчують особу (паспорт, ІД-картка).

У пунктах проведення пробного тестування були присутні медичні працівники. Охорону забезпечували представники ГУ НП у Рівненській області. Під час допуску до пунктів пробного ЗНО здійснювався температурний скринінг як персоналу, так і учасників. У 3 пунктах були присутні 7 громадських спостерігачів, із яких  журналісти (телеканал UA: Рівне, ITV). Представники Рівненського ОВСЗ здійснили доставку контейнерів із матеріалами до усіх пунктів пробного ЗНО.

Усі 28 пунктів пробного ЗНО були укомплектовані персоналом, у разі необхідності задіювали резерв. В 11 пунктах пробного тестування здійснювався контроль за процедурою проведення особами, уповноваженими на здійснення контролю від Львівського РЦОЯО. Результати виконання пробного тесту зовнішнього незалежного оцінювання учасникам необхідно буде внести до спеціального сервісу визначення результатів в особистому кабінеті з 10 по 14 квітня, після чого результати будуть розміщені на персональних сторінках.

Нагадаємо, що найбільше цього року реєструвалося на пробне ЗНО з  української, англійської мов, математики.

https://lv.testportal.gov.ua/


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram