На Рівненщині успішно стартував дев’ятий сезон «Розминки від чемпіона»

   

З Клесівської ОТГ, а саме з Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів-ліцей, розпочався черговий сезон зустрічей видатних спортсменів Рівненщини з учнями загальноосвітніх навчальних закладах області, які мають назву «Розминка від чемпіона». Організацією і проведенням таких  заходів займається комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Цього разу запрошеною гостею була майстер спорту України з боротьби вільної Людмила Павловець.

Зустріч із спортсменкою розпочалася з невеличкого знайомства, під час якого діти розпитали про її режим тренувань та спортивні досягнення. Чемпіонка розповіла школярам про те, що розпочала свою спортивну кар’єру у 8 років і наразі бере участь у різноманітних змаганнях. А ще вона працює тренером-викладачем в КЗ ДЮСШ смт Клесів.

Після теоретичної частини заходу борчиня провела для дітвори розминку. Також вони отримали практичні навички від титулованої спортсменки. Учні були захоплені спортивними елементами, які вона їм продемонструвала.

В цьому сезоні продовжилося нагородження переможців конкурсу малюнку на спортивну тематику. Троє авторів найкращих робіт отримали сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області, які спортсменка вручила особисто.

Наступний тур «Розминки від чемпіона» відбудеться в Кузьмівській ЗОШ І-ІІ ступенів, що в Степанській ОТГ.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram