На Дубровиччині реконструюють ліцей

   

Роботи відбуваються у рамках Національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

З ходом робіт ознайомився голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Найбільший навчальний заклад району відвідують близько 600 учнів з Дубровицького та Зарічненського районів. Роботи тут – на фінішній прямій. Триповерхова будівля має нову покрівлю, енергозберігаючі вікна та протипожежні зовнішні двері, облаштовані ганки.

Будівельники утеплили стіни та пофарбували їх у яскраві кольори. Реконструювали тут і систему опалення, а також котельню. Це дозволить закладу стати енергетично самостійним.

«Ліцей входить до двадцятки кращих шкіл області за успішністю учнів. Лише цьогоріч на рахунку закладу вже понад 130 перемог в змаганнях, олімпіадах, турнірах. Переконаний – їх буде ще більше. Адже ліцей перетворюється на сучасний інтелектуальний простір для обдарованих дітей Полісся. Тут школярі навчатимуться у максимально сучасних та комфортних умовах після реконструкції», – зазначив Віталій Коваль.

Для місцевих жителів Дубровицький ліцей – не просто навчальний заклад. Це центр проведення всіх масових заходів в районі: спортивні змагання, семінари та конференції, зовнішнє незалежне оцінювання – все це проходить тут. Тож осучаснений заклад підніме культурну життєдіяльність району на новий рівень.

Нині об’єкт готовий на понад 85%. Завершення будівельних робіт заплановане до 1 вересня.

Після навчання дубровицькі школярі та молодь зможуть активно проводити своє дозвілля. Адже неподалік освітнього закладу невдовзі запрацює новозбудований фізкультурно-оздоровчий комплекс.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram