Керівники фізичного виховання області обговорювали правила гри у волейбол

   

          В рамках обласної методичної ради з фізичного виховання 28 січня відбувся семінар для керівників фізичного виховання Рівненщини. Під час заходу учасники розглянули офіційні правила гри у волейбол та зміни до них Також поговорили про тактику гри та її практичне застосування.


Вперше подібний захід об’єднав керівників фізичного виховання, тренерів і викладачів закладів професійно-технічної освіти та закладів вищої освіти Рівненщини. 70 учасників семінару були ознайомленні з новітніми змінами в офіційних правилах з волейболу, методикою їх застосування, які були висвітлені провідними суддями Рівненщини Віктором Козловським та Павлом Савичем. Ще одним з питань семінару була тактика гри у волейбол та її практичне застосування, яке розкривав Олександр Самсонюк. Окрім теоретичного матеріалу, слухачі семінару мали змогу закріпити отримані знання в практичному виконанні гравців волейбольної команди суперліги «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ». Сам семінар пройшов у дружній та невимушеній атмосфері, чому посприяв формат подачі матеріалу та активна робота зі слухачами в режимі питання-відповідь.
Господарі заходу – Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі забезпечили його проведення на найвищому рівні.
З 2020 року партнером всіх спортивних заходів Рівненського обласного відділення став виробник спортивного екіпірування ТМ «GERA», представники якого презентували як свою продукцію, так і програму підтримки спортивних команд навчальних закладів.
В підсумку семінару всі учасники отримали відповідні сертифікати, а лектори були відзначені подяками Рівненського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Рівненське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram