Грошові премії отримають 18 учнів Рівненщини, які склали ЗНО на 200 балів

   
Рівненщина пишається учнями, що продемонстрували найвищий рівень знань з предметів  зовнішнього незалежного оцінювання, таких цьогоріч в області -18!

Учасникам ЗНО, які здобули повну загальну середню освіту та отримали максимальну кількість балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, за поданням управління освіти і науки Рівненської ОДА будуть вручені грошові винагороди у сумі 5 тисяч гривень кожному.

“Такі грошові премії, які призначаються спільним  розпорядженням голови Рівненської ОДА та голови обласної ради отримають 18 учнів Рівненщини, які мають по 200 балів  із ЗНО. Приємно, що у нашій області ми маємо можливість відзначити кращих учнів грошовими винагородами, що мотивують їх до подальших успіхів у навчанні», – зазначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський.

Обласні премії студентам закладів вищої та фахової передвищої освіти, учням закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти видаються за рахунок обласного бюджету, відповідно до статей 22,41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації, пункту 6,5 розділу II Обласної програми підтримки молоді та 2021-2023 роки, схваленої розпорядженням голови Рівненської ОДА від 16 грудня 2020 р”. та затверджена рішенням обласної ради  від 24.12.2020 року.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram