Формування проєктних ідей – напрацювання проєктних заявок

   

Форум-навчання з грантрайтингу «Формування проєктних ідей – напрацювання проєктних заявок» – це найактуальніший розвиток освітньої сфери.

Сьогодні 31.01.2024 відбувся захід у якому взяли участь 70 учасників:

працівників департаменту освіти і науки облдержадміністрації;

педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти;

директори та працівники закладів фахової передвищої освіти;

директори навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти Рівненської області.

У рамках форуму обговорено шляхи створення інвестиційної привабливості регіону через взаємодію закладів освіти з бізнесом.

Сучасний заклад освіти має тісно співпрацювати із бізнесом, розуміти усі тенденції розвитку економіки регіону, бути сучасним і цікавим студенту, який формує свою кар’єрну траєкторію у закладах освіти. Важливо вкладати інвестиції у розвиток людського капіталу, адже від того залежить подальший розвиток економіки Рівненщини – наголосив у своєму виступі Петро КОРЖЕВСЬКИЙ.

Учасники форуму мали можливість поспілкуватися із професійним спікером Василем КАШЕВСЬКИМ, експертом громадської організації «Волинський ресурсний центр» щодо організації роботи з грантрайтингу, загальних підходів до роботи з проєктами Міжнародної допомоги.

У ході заходу обговорено питання як сформувати проектні заявки, де знайти фінансового донора, як здійснюється етична оцінка поданих заявок, як запланувати бюджет.

Учасникам запропоновано конструктивні кроки з організації проектного менеджменту у закладах освіти.

Презентацію можна завантажити за покликанням: https://docs.google.com/presentation/d/1dbRAOcyaVGvQDQoFBp8CSJCo_0za-MMC/edit#slide=id.p1


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram