Довгошиївський НВК нагородили за ІІІ місце серед ЗНЗ І-ІІІ ступенів у конкурсі «Олімпійський куточок»

   

Триває відзначення громад, які здобули перемоги у фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових  заходах, що відбулися нещодавно на Рівненщині.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали у Довгошиївський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» Млинівської селищної ради Рівненської області, щоб привітати із здобутим ІІІ місцем серед ЗНЗ І-ІІІ ступенів у конкурсі «Олімпійський куточок», вручити заслужені нагороди та призи від Відділення НОК України в Рівненській області, а також провести серед місцевих школярів фестиваль здорового способу життя.

До участі у естафетах фестивалю долучилося шість команд. На кожному новому старті дітей очікували цікаві завдання та різноманітний спортивний інвентар, використовуючи який,  потрібно було якомога швидше подолати певну дистанцію і передати естафету наступному учаснику. Впродовж змагань кожна команда демонструвала свою вправність та спритність, щоб якнайшвидше виконати завдання.

На завершення переможець, а ним стала команда «Альпіністи», та призери фестивалю були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділенням НОК України в Рівненській області.

Окрім того, користуючись нагодою, кубки, дипломи та призи вручені голові Млинівської ОТГ Дмитру Левицькому. Адже, очолювана ним громада виборола друге місце у Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня української армії та перше місце у соціальній кампанії «Не лінуйся! Рухайся!», що проходили на Рівненщині.

Вітаємо всіх переможців!


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram