До Сарненського ліцею “Лідер” завітала відома спортсменка Наталія Белаш

   

До Сарненського районного ліцею «Лідер» завітала відома спортсменка, майстер спорту України з вільної боротьби, неодноразова чемпіонка обласних та Всеукраїнських змагань, а нині  заступник директора комунального закладу «Сарненська ДЮСШ» Сарненської районної ради Наталія Белаш. Спортсменка провела для учнів руханку. Подібні заходи проходять в рамках соціальної кампанії «Не лінуйся! Рухайся!» в усіх куточках України. Його організатором  на Рівненщині є комунальний заклад «ОЦФЗН «Спорт для всіх» за підтримки Відділення НОК в Рівненській області.

Окрім руханки на учасників чекали ще й індивідуальні конкурси з використанням різноманітного спортивного інвентарю та вікторина на спортивну тематику. Захід відбувся з дотриманням карантинних вимог.

Найкращими у конкурсі «Гімнастичний» стали Вікторія Бережна та Марія Бриж, що найдовше обертали обручі. Успішним став конкурс «Скакалка» для Владислава Прокопчука та Ангеліни Лобасюк. А найбільш влучними серед всіх учасників були Андрій Карпович та Ігор Ткач, показавши найкращий результат у конкурсі «Кільця». Всі вони отримали дипломи та сувеніри від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від Відділення НОК України в Рівненській області. Окрім того, учасники, котрі давали правильні відповіді на питання вікторини, теж отримали на згадку різноманітні сувеніри.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram