Днями учні п’ятих класів отримали підручники з української мови

   

Загалом отримали 20930 підручників з української мови авторів Голуб Н. Б., Горошкіної О. М; Глазової О. П; Літвінової І. М. надрукованих за кошти програми Європейського Союзу.

Проблема з нестачею підручників поступово вирішується. Вже для п’ятикласників, що навчаються за новим державним стандартом базової середньої освіти доставлено 56 278 підручників, включно з підручниками для дітей з особливими освітніми потребами. Це підручники з природничих наук, української мови та математики.

Для дітей з особливими освітніми потребами частково доставлено підручники з української мови, літератури, зарубіжної літератури, природничих наук, іноземних мов (англійської, французької, німецької, польської), історії, здоров’я, безпеки добробуту, інформатики, етики, мистецтва.

Також триває доставка підручників для навчання шестикласників. Адже надруковані підручники в повному обсязі з української мови, української літератури, зарубіжної літератури, іноземних мов (польської, англійської, німецької, французької), математики, природничих наук, історії, технологій, інформатики, культури добросусідства, мистецтва, етики, здоров’я, безпеки та добробуту, географії.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram