Щоб підтримати молодих педагогів, працівники РОІППО провели онлайн-форум

   

Із метою підтримки молодих спеціалістів на початку їхньої педагогічної діяльності, підвищення інтересу до обраної професії та полегшення процесу фахового становлення 23 вересня працівники Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти провели обласний онлайн-форум молодих педагогів на тему «Сучасний урок в умовах реалізації компетентнісної парадигми освіти: теорія і практика».

Успіх реформи Нової української школи безпосередньо залежить від учителя, який творить сучасну українську освітуАби перейняти досвід творчих педагогів та ознайомитися з сучасними педагогічними практиками, участь в онлайн-форумі взяли майже три сотні молодих учителів закладів загальної середньої освіти області.

Із вітальним словом до учасників форуму звернулася кандидат політичних наук, ректор РОІППО Алла  Черній та побажала всім учасникам заходу натхнення, творчого зростання, успіху та сил для досягнення вершин педагогічної майстерності. Кандидат педагогічних наук, проректор з науково-методичної роботи РОІППО Надія  Мельник розповіла про особливості сучасного уроку, як основної форми компетентнісного навчання.

Роботу форуму продовжили в 16 секціях із предметів освітніх галузей. Працівники інституту та досвідчені вчителі закладів загальної середньої освіти області поділилися з молодими колегами досвідом підготовки, проведення та самоаналізу сучасного уроку, застосування сучасних технологій та методик, зокрема змішаного, корпоративного та проєктного. Учасники форуму обговорили питання організації освітнього процесу в умовах карантину із застосуванням технологій дистанційного навчання та ознайомилися з новими вимогами щодо реалізації сучасних підходів до викладання навчальних предметів. Варто зауважити, що цьогоріч виявили бажання долучитися до заходу асистенти вчителів та педагоги-організатори закладів освіти області.

Завдяки участі в освітянському форумі молоді педагоги збагатили свої знання та професійні компетентності, познайомилися з методистами, які здійснюватимуть науково-методичний супровід їх професійного зростання під час обласних науково-методичних заходів.

Матеріали за посиланням.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram