«Дія.Освіта»: знайди вакансію та отримай професію

   

Одна із цілей проєкту – допомогти українцями, які втратили роботу, і решті охочих розвинути нові навички та побудувати кар’єру. На платформі вже доступні освітні серіали для опанування навичок 50 різних професій.

Усі освітні матеріали є безоплатними та адаптованими для будь-якої вікової категорії. Вони створені у форматі edutainment, тобто поєднання навчання (education) й розваги (entertainment).

Дія.Освіта допоможе опанувати близько 50 актуальних професій за допомогою освітніх серіалів. У серіалах можна обирати різні сценарії навчання, вони моделюють ситуації з реального життя. Також платформа надає змогу здійснити «аудит себе», тобто пройти онлайн-тестування, щоб з’ясувати, яка професія підходить.

Після навчання можна пройти фінальне тестування й отримати сертифікат. Крім того, система надає можливість створити серіал за індивідуальним запитом користувача – зібрати його з модулів за темою, яка цікавить.

Крім того, на платформі й далі доступні тести на рівень цифрової грамотності. Увесь контент можна переглядати українською й англійською мовами.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram