? Департамент освіти та науки Рівненської ОДА пропонує директорам самостійно визначити формат роботи шкіл, враховуючи безпекову ситуацію в регіоні

   
З метою максимального убезпечення всіх учасників освітнього процесу просимо вивчити поточну безпекову ситуацію. І в залежності від неї прийняти виважене рішення щодо продовження освітнього процесу з 17 жовтня 2022 року.
У закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти може бути:
?очна;
?дистанційна;
?змішана форми навчання.
Тож, з метою створення безпечного освітнього середовища, організації освітнього процесу в умовах правового режиму воєнного стану важливо враховувати:
?? готовність використовувати за призначенням захисні споруди у закладах освіти;
?? створення безпечних умов перебування у закладах освіти учасників освітнього процесу, можливість забезпечити безумовне переривання навчання у разі включення сигналу «Повітряна тривога» або інших сигналів оповіщення;
?? матеріально-технічні можливості органів виконавчої влади, військово- цивільних адміністрацій та органів місцевого самоврядування щодо проведення освітнього процесу в умовах воєнного стану.
Рекомендації подані згідно з листом Міністерства освіти і науки України.

Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram