Чотири класи безпеки з’явилися у Вараській територіальній громаді

   

Відсьогодні розпочали роботу ще 4 класи безпеки в області. Вони були відкриті на базах Вараського ліцею №2 та Вараського ліцею №6 в місті Вараш. Цього ж дня в Староварафалівській гімназії що в с. Стара Рафалівка Вараського району та в Сопачівському ліцеї що в с. Сопачів Вараського району були відкриті ще два такі класи.

Всі класи безпеки унікальні. Це перш за все, інтерактивні класи, технічне оснащення яких дозволяє забезпечити навчання та постійну активну взаємодію всіх його учасників. У них діти різного віку будуть навчатися правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому, засвоювати алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

Сьогодні школярам вже провели  перший урок безпеки в ігровій формі. В ході заняття учням також показали оснащення класу та  сучасний пожежно-рятувальний автомобіль.

Під час таких корисних бесід з інтерактивним блоком,  пізнавальних ігор та майстер-класів фахівці різних галузей, вчителі  навчатимуть юних українців мінній безпеці, домедичній допомозі, правильній поведінці під час повітряної тривоги тощо.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram