Білокриницькі школярі зустрілись із заслуженим майстром спорту України Іваном Сіваком

   

Вже багато років поспіль спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона» знайомить школярів Рівненщини з нашими успішними спортсменами, в здобутку яких нагороди з чемпіонатів світу, Європи, Олімпійських ігор та інших змагань.

Цього разу учні Білокриницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненської районної ради мали унікальну можливість познайомилися з спортсменом, відомим не тільки в Україні, а й у світі – Іваном Сіваком. Рівнянин є Заслуженим майстром спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, переможець та призер світових і європейських чемпіонатів, а нещодавно він ще раз підтвердив звання кращого спортсмена у світі.

Не дивлячись на свою зайнятість, Іван вже не вперше бере участь у «Розминці від чемпіона». Численні медалі, які привіз із собою спортсмен, переконливо свідчили, про його щоденну невтомну працю, наполегливість та самовідданість улюбленій справі.

–       Танці для мене – це не просто заняття. Це життя, що наповнене бажанням вдосконалюватись, вчитись, рухатись вперед. Головне – ніколи не здаватись! – так розпочав спілкування з дітьми відомий спортсмен.

Учасники «Розминки» захоплено роздивлялися спортивні трофеї, що привіз із собою чемпіон та засипали його запитаннями. Також Іван нагородив призами дітей, котрі стали переможцями в конкурсі спортивного малюнку, що напередодні тривав у школі.

         Зустріч продовжилась «активною» частиною, де титулований гість виконав спочатку попурі із номерів, з якими він підкорював світові танцювальні майданчики. А далі на всіх присутніх чекав сюрприз – один із найкращих сольних танців спортсмена, з яким він виборов «золото» на чемпіонаті світу. Спочатку здивування, гул захоплення, а на завершення номеру – бурхливі оплески заповнили зал.

Оскільки багато школярів вже мали досвід в танцях, відомий спортсмен запропонував їм випробувати свої можливості у стилі «комбі» (де в парі один з учасників на візку). Діти без роздумів погодилися на таку імпровізацію.

Час пролетів швидко і не помітно. Завершилась «Розминка» досить довготривалою фотосесією, адже більшість дітей окрім спільного фото хотіли обов`язково зробити індивідуальний знімок зі спортсменом. Автографів йому довелося роздавати теж чимало.

         Нагадаємо, що учні шкіл Рівненщини мають можливість зустрітися з відомими спортсменами завдяки ініціативі комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки відділення НОК України в Рівненській області.

????????????????????????????????????

Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram