2 232 учасника на Рівненщині склали ЄВІ з іноземних мов

   
В Україні завершилося єдине вступне випробовування з іноземних мов до магістратури. Понад 99 тисяч вступників  склали ЄВІ з іноземних мов. У Рівненській області для виконання завдань вступних випробувань до магістратури за технологією ЗНО з іноземної мови – ЄВІ зареєструвалось 3 179 учасників.

Працювали  у дві зміни, для цього було задіяло 200 аудиторій і 13 пунктів тестувань. Із загальної кількості не прийшли виконувати роботу 947 осіб, або 29,79 відсотки.

У пунктах тестування були присутні: медичні працівники,  поліція охорони ГУ НП. Під час проведення вступних випробувань було зафіксовано  одне порушення проходження процедури учасниками. Не було зафіксовано порушень, допущених персоналом пунктів проведення вступних випробувань.

Особи, які не змогли взяти участь в основній сесії єдиного вступного іспиту через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно впродовж 3 календарних днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Тестові зошити з ЄВІ та правильні відповіді до завдань розміщено в розділі «Вступні до магістратури. Матеріали ЄВІ/ЄФВВ 2021 року».


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram