Відбулося виїзне засідання колегії департаменту освіти і науки облдержадміністрації

   

У суботу, 23 жовтня, відбулося виїзне засідання колегії департаменту освіти і науки облдержадміністрації в Обласному науковому ліцеї м.Рівне Рівненської обласної ради.

 Учасники колегії обговорили низку актуальних питань функціонування галузі освіти в області.

Зокрема, директор департаменту Петро Коржевський привітав учасників колегії з першим засіданням від початку створення департаменту та наголосив на важливості вакцинації серед працівників закладів освіти щоби всі учасники оcвітнього процесу мали можливість навчатися в очному режимі.

Щодо реформування мережі закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування в умовах Національної стратегії деінституціалізації доповіла Марина Пашковська, заступник директора департаменту. Одним із першочергових завдань визначено здійснити трансформацію 2 санаторних шкіл області. Адже, згідно чинного законодавства заклади такого типу мають бути реорганізовані або ліквідовані до 1 липня 2021 року.

Планами щодо трансформації поділилася директор Клеванської санаторної школи І-ІІІ ступенів Олена Амельянович.

Питання стану охорони праці, пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту у закладах та установах освіти області презентовано головним спеціалістом департаменту Володимиром Петренчуком та заступником начальника управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Рівненській області.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram